Wat doe ik

Graag help ik dieren beter begrepen te worden en help ik mensen (hun) dieren beter te begrijpen.

Hier heb ik verschillende manieren voor.
Door middel van een reading kan ik o.a. achterhalen wat er in een dier omgaat, vragen stellen namens de verzorger en ik kan het dier iets uitleggen.

Wanneer tijdens een reading blijkt dat het dier ergens steun bij nodig heeft (healing) dan geef ik het dier de gevraagde healing ook direct.

Ook kan ik, bij een vermissing, proberen te achterhalen waar het dier zich bevindt en in wat voor toestand het is. Met deze informatie kan ik het dier helpen de weg naar huis terug te vinden of de eigenaar uitleggen waar deze kan zoeken.

Het is ook mogelijk om het dier (zonder reading) een healing te sturen. Dit kan voor 1 dier, voor alle dieren in een huishouden of in een groep.
Het voordeel van een groepshealing is dat deze vaak krachtiger is, echter bij een specifiek doel is het ook fijn om direct en gericht een healing te geven/ontvangen.
Een healing kan bij vele situaties ingezet worden zoals bijvoorbeeld bij stress, angst, herstel na ziekte of operatie, bij verlies van een maatje door overlijden of scheiding of gewoon zomaar omdat je jouw dier een lekker ontspannen geniet-momentje gunt.

Daarnaast bied ik ondersteuning voor het huisdier in zeer diverse situaties.
Zoals het vuurwerkangst programma maar ook tijdens vakantie, dierenarts bezoek en rouwverwerking kan ik het dier ondersteuning bieden.
Vraag naar de mogelijkheden, ik kan het dier kan ondersteunen in elke situatie die lastig, stresvol of verdrietig is.

De reden dat ik dit alles doe is omdat ik graag mensen bewuster wil maken van het dierenbewustzijn, oftewel wat er in dieren omgaat.

Dieren hebben net als wij mensen gevoelens en emoties.
Dieren ervaren net als mensen bijvoorbeeld moederliefde, partner liefde en ook rouw.
Dit zijn gevoelens en emoties waar niet altijd rekening mee gehouden word bij de zorg voor dieren.