Vuurwerkangst is misschien wel het grootste angst probleem bij dieren. Uiteraard zijn er vele angst problemen met diverse oorzaken.

Vuurwerkangst is de angst waar, hoe goed gesocialiseerd en stabiel je dier ook is, bijna alle dieren in meer of mindere mate last van hebben. Een stressvolle tijd dus voor onze dieren.

Op deze pagina deel ik een aantal opties met jou om jouw dier(en) te ondersteunen in deze stressvolle tijd én als je misschien even tijd hebt waardeer ik het zéér wanneer je mijn korte Vuurwerk Angst Enquete in wil vullen. Klik op de afbeelding hiernaast of klik HIER

Hoe kan je jouw dier helpen om zo ontspannen mogelijk te blijven in deze vuurwerk periode?
Daar zijn meerdere mogelijkheden voor en helaas voor de échte angsthazen werkt bijna niks 100%.
Ikzelf zal niet gauw voor medicatie kiezen. Ik ben fan van natuurlijke produkten. Zoals bijvoorbeeld (Bach) bloesem remedies, healing of patches. Wil je meer weten over wat de anti-stress patches kunnen betekenen voor jouw dier? Klik dan HIER

De afgelopen 4 jaar heb ik het VOProgramma gefaciliteerd. Vanaf de dag dat het vuurwerk verkocht mocht worden tot 2-3 januari. Een intensieve ondersteuning voor het angstige dier en de verzorger. Met een dagelijkse Check-In post in een fbgroep waar men de zorgen, vragen en ervaringen kon delen. Zo bleef ik up-to-date over wat men ervaarde met het dier, hoe hevig het vuurwerk was op de verschillende dagen en kon ik naast de energetische ondersteuning voor het dier ook direct coaching bieden waar nodig voor de mensen.

Omdat het zo’n intensief programma is heb ik besloten het dit jaar alleen door te laten gaan bij minimaal 5 deelnemers.
Ben je geïnteresseerd in dit programma stuur mij dan een betichtje dan geef ik je meer info en de mogelijkheden!

Contact opnemen