Meer passies en interesses

De reden waarom ik een sabbatical van zo’n 4-5 maanden ga houden is dat ik nog zoveel andere dingen leuk en interessant vind. En dáár maak ik met deze sabbatical tijd voor!
In oktober ga ik, op dat moment, opnieuw kiezen wat ik dan kies om te doen.
Hieronder een korte weergave van wat ik allemaal nog meer leuk vind en waar ik mij dus meer mee bezig ga houden!

Hoewel je dat misschien niet zou geloven zijn er meer passies en interesses in mijn leven naast (huis)dieren.
Best veel ook.
De natuur bijvoorbeeld.
Van moestuin tot mijn magische bos, van klein insect tot slimme vos.
Ik schrijf over mijn belevenissen en het fotograferen vind ik ook helemaal geweldig!

Ook persoonlijke ontwikkeling, structuur en plannen houden mij enorm bezig. Mijzelf hierin ontwikkelen, er over lezen en vooral deze kennis ook leren toe te passen zodat ik mijn plannen ook ten uitvoer breng.
Ik hou dan ook enorm van notitieboeken, planners en bullet journals! En alles wat je daar voor kan gebruiken zoals pennen, vooral pennen….vooral vulpennen! 😉

De moestuin én het verwerken van de oogst daaruit, is voor mij nog één groot nieuw avontuur waar ik mij steeds verder in wil verdiepen. Mijn uiteindelijke doel is dat álles wat in onze tuin groeit eetbaar is! Voor nu is het eerste grote doel naast het planten en (voor) zaaien dat nu op de planning staat is dat we kippen gaan houden!

Ik kan niet zeggen dat koken een passie is en ik heb dan ook het geluk dat ik een man heb die graag kookt MAAR…ik vind het wel heel leuk om af en toe een (vegetarisch) recept uit te proberen én om gezonde varianten van zoete baksels te maken! Ook deze zal ik af en toe hier delen.

Kortom…best veel onderwerpen!
Zit er iets bij dat je interessant vindt?
Lees dan vooral lekker mee op mijn nieuwe blogpagina!
Men zegt dat ik leuk kan schrijven…oordeel zelf! 😊

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *