Bewuste start van mijn dag

Intenties zijn een mooie manier om elke dag bewust te beginnen. Wat zou ik deze dag wensen voor mijzelf en mijn dieren?
Dieren zijn vaak als een spiegel voor de verzorger, er zijn dan ook regelmatig overeenkomsten te ontdekken in de intenties voor mijzelf en voor mijn dier.

— Cora

Beter contact met mijn hondje

Ik ben de intenties dagelijks toe gaan passen omdat ik zo graag wilde dat het contact met mijn hondje zou verbeteren en dat zij zich beter zou gaan voelen.
Sinds de Intentie Experience van begin juli, heb ik iedere dag, ’s ochtends, mijn intenties opgeschreven.
Mijn hondje en ik hebben nu een hele goede band!
— Mariëtte

Iets positiefs aan je dag meegeven

Het schrijven van intenties geeft mij het gevoel dat ik de dag positief start. Het schrijven van intenties voor je dier versterkt naar mijn gevoel ook verbondenheid. Ook voor hen kan je zo iets positiefs bijdragen aan de dag en de toekomst.

— Mieke

Intenties zetten: het werkt magisch!

Al een jaar of 5 werk ik met intenties voor mezelf. Het begon als een experiment om te checken of het ook voor mij werkte. Toen dat het geval bleek bedacht ik dat ik het ook voor mijn dieren kon gebruiken. Zeker in de tijd dat Ximbo en Razzi nog niet geheel vlekkeloos met elkaar door 1 deur gingen tijdens het voeren bijvoorbeeld.

Inmiddels werk ik er dagelijks mee voor mijzelf en mijn dieren. En leer ik het mijn klanten uiteraard óók om er mee te werken. Toch kan het soms nog een uitdaging zijn om te zorgen dat je intenties ook zo krachtig mogelijk zijn, je bewust te blijven van je intenties én de vruchten ervan te plukken.

Het werkt voor mij én het werkt voor mijn klanten! Daarom, in de herhaling, deze gratis Intentie Experience!
Zodat ook jij kan gaan ervaren wat intenties voor jou en jouw dier(en) kunnen doen.
Ik leer je wat intenties zijn, hoe het werkt en hoe je krachtige intenties kunt formuleren voor jezelf en jouw dier(en).

Wil jij leren:

* hoe je jouw dag en die van jouw dier positief kan beïnvloeden?
* hoe je bewuster om kan gaan met (de reacties van) jouw dier?
* hoe intenties jou kunnen helpen hierbij?

Doe dan mee met de Intentie Experience van 14 t/m 18 juli en ga het ervaren!

Ervaringen met intenties zetten:

Bewust worden

Bij het opschrijven van de intenties ben je je bewust van wat er speelt en wat je nodig hebt. Als je een intentie zet voor jouw dier geeft dat ook het gevoel dat je iets voor hen kan doen. Iets bijdraagt aan een oplossing of welbevinden.

Het effect

Het mooiste is als je de intenties gedurende de dag herhaalt. Dat lukt mij niet altijd. Wanneer ik dit wel doe maakt dit me rustiger en krachtiger. Ze geven mij dan houvast.

De uitdaging

Ik vind het nog wel eens lastig om de intenties op een positieve goede manier te formuleren. Hoe beter geformuleerd hoe krachtiger. Daar ga ik nu tijdens de Intentie Experience zeker weer mee aan de slag!