Healing

Wat is een afstandshealing?
Wat doet het?
Wat kan het doen?
Wat doe ik?

Wat is een afstandshealing?

Bij een healing op afstand is geen fysiek contact nodig.
Een healing op afstand kan net zo krachtig werken als een healing waarbij men wél samen is. De afstand kan 100 meter zijn maar ook net zo goed 20.000 km, voor het effect van de healing maakt het geen verschil. Het contact maken gebeurt namelijk op een heel ander niveau dan het fysieke.

Je kent vast de uitspraak “alles is energie”. Energie is beweging, beweging bestaat uit trillingen en deze trillingen kennen geen grenzen.

Een healing is een energie die je uitstuurt naar een persoon, dier, of een groep daarvan.
Met als intentie dat de ontvanger(s) hetgeen ontvangen wat voor hen op dat moment nodig is. Dit kan door met je handen contact te hebben met de persoon of het dier of op afstand.

Wat doet het?

De energie zal doen wat op dat moment het belangrijkste is om te doen.
Dit kan dus iets anders zijn dan wij denken of hopen.

Voorbeeld:
Een kat met een zere poot dus willen wij dat de healing naar de poot gaat. Zodat de kat geen last meer heeft van deze poot. Maar misschien heeft de kat wel een ander ongemak waar wij ons niet bewust van zijn. Misschien een emotioneel ongemak waar de kat veel meer last van heeft dan van die zere poot. Dan zal de energie daar naar toe gaan en het werk doen. Of de pijn in de poot is een gevolg van iets elders in het lijf, dan zal de healing wederom niet naar de poot gaan maar naar de oorzaak van het probleem elders in het lijf.

Zo kan het zijn dat je hoopt dat zijn zere poot over gaat maar dat de kat lekkerder in zijn vel gaat zitten door de emotionele healing. Er is resultaat alleen niet hetgeen waar je op hoopte of wat je verwachtte. Of je deze verandering in je dier waarneemt hangt er van af hoe bewust jij bent van jouw dier. Wanneer de oorzaak van de zere poot elders in het lijf zit en dit geheald word zal de kat wellicht niet direct weer goed pijnloos lopen maar na enige tijd waarschijnlijk wel.

Ook wanneer er een healing specifiek op een probleem word aangevraagd werkt het zo.
Ik bepaal niet waar de energie aankomt, wel geef ik een intentie mee en wanneer ik het probleem weet zal ik dat benoemen in de healing. Daarnaast is de intentie altijd: dat hetgeen gebeurt dat voor dit moment voor het hoogste goed van dit dier nodig is.

Wat kan een healing doen?

Het opheffen en herstellen van verstoringen en blokkades in de energiedoorstroming in het aura-veld, de chakra’s, de meridianen en het fysieke lichaam

Wat doe ik?

Het lijkt nu misschien alsof ik een persoon ben die dieren beter maakt maar dat is geenszins het geval.
Via mij krijgt een dier een helende energie gestuurd waardoor zijn lijf in staat word gesteld om het zelf genezend vermogen van het lichaam te “herstellen” of weer optimaal te laten werken. Ik ben eigenlijk alleen doorgeefluik van de energieën.

Let op:
Heeft je dier medische zorg nodig? Is hij ziek?  Bezoek een dierenarts!
Mijn diensten zijn nooit een vervanging van een dierenarts, hooguit een energetische aanvulling erop!

Disclaimer: 
Mijn intentie is ten alle tijden liefdevol en voor het hoogste goed van het dier.
Ik kan dan ook nooit of te nimmer aansprakelijk worden gesteld voor het gedrag of veranderingen daarin van het dier tijdens of na een healing. Evenals voor medische problemen of andere onvoorziene gebeurtenissen tijdens of na een healing.