Geen second opinion!

 

Soms weten dieren precies wat ze mankeren, willen of nodig hebben, Soms ook niet.
Laura, een lieve kat die al een heel aantal weken, laten we zeggen: niet “soepeltjes loopt” weet niet wat er gebeurd is of wat de oorzaak is. Wat ze wél weet is wat ze wel wil en wat niet.

Wanneer ik eind van de middag met haar mens de informatie over Laura bespreek, vertel ik dat Laura géén second opinion wil maar dat ze wel naar een osteopaat wil.
“Nou ja zeg!” roept mevrouw uit “Ik heb 2 dagen geleden op internet een osteopaat voor katten opgezocht en met mijn man afgesproken dat we na onze vakantie dáár een afspraak gaan maken.”

Hoe mooi is dat?
Ik wist niet eens dat er een osteopaat voor katten bestond! Voor honden en paarden wel maar voor katten ook, dat wist ik niet. Geweldig.
Waarschijnlijk is er nog voor vertrek naar de vakantie bestemming al een afspraak ingepland voor deze lieverd. Fingers crossed dat het een positieve bijdrage gaat zijn aan haar “loopje”.

 

Omdat ik ook de privacy van de dieren respecteer is de naam van de kat veranderd en de foto van Pixabay gedownload. Ik gebruik de, door de eigenaar aan mij, toegezonden foto’s alleen tijdens het telepathisch consult om contact te maken met het dier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *