Gratis 20 minuten gesprek

Dank je wel! Heb veel aan ons gesprek gehad. Je bent een schat!

Echt fijn, om deze eye opener te krijgen. Dit, samen met geduld, zal zorgen dat mijn hond en ik beter gaan levelen.

Wanneer ik er zo naar kan kijken voelt het al heel anders!
Dankjewel voor dit fijne gesprek.

In plaats van iets “zielig vinden” kies ik er nu voor om de rots in de branding te zijn voor mijn hond. Fijn om hier bewust van te worden.

Vraag hier direct aan:

De laatste tijd heb ik gemerkt hoe waardevol het voor veel mensen is om even over het probleem dat zij ervaren met hun dier te kunnen praten. Of het om angst, stress of dominatie gaat. Ongewenst gedrag binnens- of buitenshuis, onderling of met andere soortgenoten / mensen.

Naast het feit dat het fijn kan zijn om jouw ervaringen met jouw dier te kunnen delen geef ik ook mijn visie op het probleem. Na zo’n gesprek heb je nieuwe inzichten, een andere kijk op de situatie waardoor je er anders mee om kan gaan en/of handvatten om zelf met het probleem aan de gang te gaan.

Dit is voor jou wanneer…

jij een hond of kat hebt en je eens wil praten over jouw dier omdat:
* je een probleem of ongemak ervaart met je dier
* er iets is wat je graag anders zou willen zien in het gedrag van je dier
* je denkt dat dingen anders zouden kunnen voor of met je dier

Vraag nu aan: